Ran-D

Aandacht voor minuscule details, het vertalen van intense emoties in geluid en het streven naar de hoogste standaard zijn levenslange waarden die hardstyle pionier randy bezit. Een van de meest grondige, maar down-to-earth figuren in de hard dance-industrie. Randy Wieland's kennis strekt zich uit tot alle aspecten: de productie, zijn enthousiasme en zijn drive straalt hij uit in al zijn creaties.

Ran-D wordt beschouwd als een van de meest standvastige en gefocuste producers van hardstyle. Hij neemt deze toewijding ook mee naar de wheels of steel, waar hij duizenden mensen heeft weten te boeien op defqon.1 (Nederland, Australië en Chili), Decibel Outdoor, Intents Festival, Mysteryland, Q-BASE, Reverze, Qlimax, EDC Las Vegas, Tomorrowland en nog veel meer. Bovendien heeft Ran-D in 2017 centraal gestaan op zijn eigen X-Qlusive, een avond die draaide om zijn standvastige loyaliteit en heilzame passie in hardstyle.

Nu hij klaar is om door te gaan met het behalen van doelen heeft Ran-D met trots zijn volgende missie onthuld die in de maak is! Getiteld “we rule the night”; dit aankomende muzikale project is klaar om het gezicht van hardstyle te veranderen.

This is our world, we rule the night!

Terug naar de line-up